Brønderslev
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 7. oktober 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 7. oktober 2020

DR1

00:50  

Til undsætning (4:48)
Til undsætning (4:48) En stenkaster er skyld i en voldsom bilulykke. Ulykken stiller Chase i et dilemma, da en døende kvinde beder ham opfylde sit sidste ønske: "Fortæl min datter, at hendes far ikke er hendes far". Bør Chase opfylde hendes ønske eller lade være?

01:35  

Taggart: Liget under gulvet (3:3)
Taggart: Liget under gulvet (3:3) David Balfours ni måneder gamle nevø er blevet kidnappet. Gerningsmanden er tilsyneladende ude efter den erstatning, som Balfour har fået udbetalt efter at have siddet i fængsel for et mord, han ikke har begået. Det var Taggart, der sendte Balfour bag tremmer, og efter to forgæves forsøg på at fange kidnapperen føler han sig personlig ansvarlig for barnets liv. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Dr. Stephens: Robbert Robertson. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Laurence Moody.

02:30  

Kender du typen? 2016 (12)
Kender du typen? 2016 (12) Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup er draget til Viborg for at opklare, hvilken kendis der har indrettet sig med danske designermøbler, ikke kan finde ud af at slå et søm i og elsker sin mor så højt, at hun er hans foretrukne rejsepartner. Vært: Mads Steffensen

03:15  

Godsejerne (6:8)
Godsejerne (6:8) På Møllerup Gods har Anne Sophie og Stig Gamborg gang i høsten, men der er opstået et problem. Udbyttet er så stort, at de frygter, de ikke har nok opbevaringsplads - og dét kan blive dyrt. Sanne og Svend Brodersen på Gram Slot har satset 1,5 millioner kroner på at plante økologiske løg. Nu vil det være en katastrofe, hvis de mange tons håndlugede afgrøder ikke kommer sikkert i hus. På Vrejlev Kloster fejrer familien Holst generationsskiftet med en fridag ved Vesterhavet. Men for den nye godsejer Malthe kan det blive en udfordring at slappe af, for derhjemme venter de daglige og nu livslange forpligtelser. Velkommen til Godsejerne.

03:50  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

AnneMad i New York (2:8)
AnneMad i New York (2:8) Grand Central Station midt på Manhattan er New Yorks hovedbanegård. Ud over at være et trafikknudepunkt, byder stedet også på alverdens fantastiske delikatesser og restauranter. Specielt én restaurant skiller sig ud. Her kommer man primært for én ting: Østers! I dette program går Anne i dybden med østers og besøger en økologisk østersfarmer på Long Island. Sendt første gang 13.11.11

06:05  

Horisont
Horisont

06:30  

Mød Statsministeren
Mød Statsministeren Hvad vil Mette Frederiksen med magten det næste år og hvor meget kommer corona til at fylde? I anledning af Folketingets åbning byder Ask Rostrup Mette Frederiksen velkommen i Mød Statsministeren.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:15  

Afghanistan - et såret land: Krigsherrernes land
Afghanistan - et såret land: Krigsherrernes land Som svar på terrorangrebet mod World Trade Center indleder USA i 2001 et voldsomt luftbombardement af Afghanistan, og efter ni ugers krig lykkes det at fjerne Taleban-styret. Da tropper fra historiens største militære koalition ankommer til landet for at sikre fred og genopbygning, får afghanerne i kort tid lov at drømme om en fremtid med fred og demokrati. Men deres forventninger skal igen blive knust. Få Afghanistans voldsomme historie fortalt af dem, der har været helt tæt på begivenhederne.

01:10  

Fældende beviser - De falske penge
Fældende beviser - De falske penge En mand stjæler en bil, på baggrund af et tip, om at der i bagagerummet befinder sig en masse penge. Det er i hvert fald mandens egen forklaring, da han godt et halvt år senere, sidder på anklagebænken i Danmarkshistoriens største sag om forfalskede penge. Bilens bagagerum indeholdt lidt over 1,5 millioner i forfalskede danske tusindkronesedler. I dette afsnit af "Fældende Beviser" får vi et indblik i Danmarkshistoriens største sag om falske penge. Vi træder ind en verden, hvor kriminalteknikerne kæmper en konstant kamp for at afsløre og standse de ekstremt dygtige falskmøntnere.

01:35  

Handicappet i USA
Handicappet i USA Ifølge den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er mennesker med et handicap ofte tvunget til et liv i skyggen. For at kaste lys over sagen rejser Kamau først til Boston, hvor forholdene for handicappede skulle være blandt de dårligst. Og bagefter til Overland Park i Kansas, kendt som den bedste by for folk med et handicap.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:30  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (6:6) Lisa Romsdal Kristensen og hendes mand, Steinar, valgte at føre familietraditionerne på Jotkajavvri videre, men fremtiden ser dyster ud, for livet her på Finnmarksvidda i Nordnorge har ikke meget appel til den næste generation. Nordvision fra Norge.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (9)
Pingu (9)

05:10  

Masha og Bjørnen (3)
Masha og Bjørnen (3) Et nyt nummer

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet II (2)
Ramasjang Mysteriet II (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Ernest & Celestine (16)
Ernest & Celestine (16)

06:15  

Bamselægen - Allergisk reaktion (7)
Bamselægen - Allergisk reaktion (7) Hectors bamse Carl Langsom har fået udslæt, og derfor har han ringet efter Bamselancen. Ved ankomsten til Bamsehospital må Sandra handle hurtigt, da Carl Langsoms tunge og læber er hævet op. Udslættet er begyndelsen på en alvorlig allergisk reaktion. Carl Langsom skal have en EpiPen, og det skal gå stærkt. Bagefter indlægges Carl Langsom, og der kommer ro på igen.

06:35  

Sofus (8)
Sofus (8) Sofus lander hos Belinda, der bor hos sin bedstemor i bjergene i Honduras. Hun leger ofte med sine to fætre. Der er nemt en af dem, der kommer til at føle sig uden for, når man er tre om én ballon. Men det er sjovest når alle er med. Om natten er det koldt og Belinda giver Sofus en farvelgave og en hue på, så han ikke skal fryse.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (11)
Gurli Gris II (11) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (12)
Gurli Gris II (12) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Stig Rossen og Hr. Skæg
Morgensang med Ramasjang | Stig Rossen og Hr. Skæg Silja har besøg af Hr. Skæg og Stig Rossen, og de er begge to store sangere! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol IV (18)
Paw Patrol IV (18)

08:00  

Quizdyrene II (8) - Araen Sugar
Quizdyrene II (8) - Araen Sugar Hvad ved dyrene om de andre dyr? Dagens quizdyr er en gammel kending. Det er nemlig araen Sugar, som allerede har været med i quizdyrene en gang før. Den gang fik han et enkelt flot point og var meget tilfreds med både det og sin præmie. Siden dengang har Sugar fået sig en kæreste, som hedder Honey. Nu vil Sugar gerne stille op i Quizdyrene igen, for at vise Honey hvor god han er til at quizze. Spørgsmålet er om Sugar ved nok om aber til at imponere Honey? Og om han ender med flere point end sidste gang han var med i Quizdyrene.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (3)
Vidundervovsen Vaffel (3) Farvel, Vaffel?

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

De Kanariske Øer (1:2)
De Kanariske Øer (1:2) De Kanariske Øer ligger isoleret i Atlanterhavet ud for Afrikas nordvestlige kyst. Hver ø er unik med en mangfoldighed af landskaber, dyreliv og klimazoner: tempererede kystlinjer, brændende hede ørkner, tropiske regnskove og snedækkede bjerge.

10:10  

Mens vi venter på at dø - Bygger vi et kontroltårn
Mens vi venter på at dø - Bygger vi et kontroltårn Med udgangspunkt i udtrykket "vi kan lige så godt have det sjovt, når vi alligevel er her" tager vennerne Jørgen Skouboe og John Dahl ud for at dyrke de små drengedrømme, som ellers så ofte drukner i hverdagens travle fornuftsrutiner. I denne uge bygger John og Jørgen et kontroltårn af jern, træ og en Fiat Uno, så de kan holde øje med hundene på stranden. Med sig har de sjove anekdoter, gode øl, fin tobak - og ikke mindst masser af vildt og fascinerende grej, som skal prøves af. Værter: Jørgen Skouboe og John Dahl. Sendt første gang 01.05.11

10:30  

Antikkrejlerne XV (10)
Antikkrejlerne XV (10) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XV (11)
Antikkrejlerne XV (11) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:10  

Hvem sætter pris på kunst?
Hvem sætter pris på kunst? Er kunst blevet de superriges legeplads? Hvad med kunstens æstetiske og sociale værdier? Gik de op i røg og skyhøje priser? Eller bliver kunsten kun værdsat og fremfor alt bevaret for fremtidige generationer, hvis den også kan købes og sælges på et lukrativt kunstmarked? Og så er der kunstnerne. 99 procent af verdens kunstnere er ludfattige. Succes kan komme som et lyn fra en klar himmel, kun for at forsvinde ud i glemsel i næste sæson.

10:45  

Sandheden om sukker
Sandheden om sukker Sukker er farligt, og det er forbundet med en betydelige helbredsrisiko at spise for meget af det. Men udgør sukker virkelig så stor en fare for vores liv og helbred? Journalisten, Fiona Philips, forsøger sammen med fire frivillige at finde ud af, hvad der er op og ned i sukkerdebatten. Og resultatet er mildest talt overraskende!

11:45  

Sandheden om kulhydrater
Sandheden om kulhydrater Vil du have det godt, forblive slank og spise en sund kost, så glem alt om, hvad du tror, du ved, om kulhydrater. Og nej. Groft brød er ikke bedre, for hvorvidt kulhydrater feder handler om netop dine gener. Hvis du spiser den rigtige type kulhydrater i den rette mængde, så har du langt større sandsynlighed for ikke at blive fed, ikke udvikle diabetes 2 og ikke dø af en hjerte-kar-sygdom!

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (12)
Flaskepost fra Stillehavet (12)

09:20  

Min lille hund Mester (3)
Min lille hund Mester (3) Det er blevet efterår, det regner og er koldt udenfor, så Thomas holder sig helst inden døre. Men Mester derimod elsker at lege rundt i de nyfaldne brune blade og kan ikke forstå hvorfor Thomas ikke vil leje med. Mester sjasker ind i huset med våde og beskidte poter, og synes ikke at Thomas forstår sig på dyr. Men mennesker har altid fortalt historier om dyr siger Thomas, og så fortæller han Mester historien om aben og skildpadden.

09:27  

Hunden Ib - får en speciel gave
Hunden Ib - får en speciel gave

09:30  

Sprinter Galore IV - Den øde ø (10)
Sprinter Galore IV - Den øde ø (10) Sprinter hjælper en pige hen til en legeplads med sin gps og tager videre til sin øde ø. Endelig nåede han frem! Men er det nu også så fedt at være helt alene, når det kommer til stykket?

09:45  

Busters verden (3:6)
Busters verden (3:6) Tredje del af børnefilm i seks dele om drengen Buster Oregon Mortensen.

10:10  

Op og Hop II (3)
Op og Hop II (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Kristian, der laver morgengymnastik.

10:20  

Junglebogen (6)
Junglebogen (6)

10:30  

Kasper og Sofie II (2)
Kasper og Sofie II (2) Sofie mister sin første tand, og hun er ellevild, da tandfeen kommer. Maria tager Sofie med til tandlægen. Kasper og Løveungen tager med for at støtte. Tandlægen kan se, at Sofie har været lidt doven med tandbørstningen, og han opdager, at der er et hul.

10:45  

Vilde venner (10)
Vilde venner (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal gøre rent i egernburet, klippe alle fårene og så skal de ud og redde en krageunge, der sidder fast i et fodboldmål.

11:05  

Monster Buster
Monster Buster Nikolaj er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster Viktor Blodmonster, der driller ham om aftenen. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

11:20  

Skæg med bogstaver - A
Skæg med bogstaver - A Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet A, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han noget aske på sin øde ø.

11:45  

Min bedste vens historier - Jagten (3)
Min bedste vens historier - Jagten (3) Theodor og Wilhelm er taget på jagt sammen med en jæger og hans datter. De vil skyde deres første dyr. Men man skal øve sig, før man bliver en god jæger, og det er hårdt at gå langt i sne og kulde. Endelig får de et dyr på sigtekornet, men hvem skal have lov til at skyde?

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vores øjne er kuglerunde? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en næsten blind muldvarp og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes muldvarpene Mulle og Monrad at købe ind i supermarkedet.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2018 (7)
Bonderøven 2018 (7) Frank arbejder videre med andreaskorset i bindingsværket til skuret omkring kalkbrændeovnen, og i dag får han hjælp af den lokale præst. Han skal give en hånd med at rejse bindingsværket, og kan samtidig fortælle hvor navnet andreaskors stammer fra. I marken står ærterne og roerne rigtig fint, desværre går det ikke helt så godt i rapsmarken, hvor planterne er angrebet af skulpegalmyg. Og så viser Johan og Alma, hvad de dyrker i deres køkkenhave.

12:55  

Nak & Æd - en sneppe på Bornholm (1:10)
Nak & Æd - en sneppe på Bornholm (1:10) Selvom kalenderen viser december måned, så er solskinsøen blevet destination for de to kammerater, der forhåbentlig får succes på sneppejagten. Men onde tunger vil mene, at sneppen ikke befinder sig på klippeøen på denne årstid. Kokken håber på en menu med små, fine snepper, men det kræver fuld koncentration fra Jørgen på jagten, hvis ikke de skal ende med at spise et ægte bornholmsk ornehoved. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed Sendt først gang 15.10.2016

13:40  

Godsejerne (7:8)
Godsejerne (7:8) Det er nye tider på Vrejlev Kloster, og i dag håber Malthe Holst at få gang i det gamle tårnur. Det har stået stille i årevis, men det skal der laves om på. For det ærgrer Malthe, at klostret i miles omkreds signalerer stilstand. I Sønderjylland på Gram Slot tæller familien Brodersen ned til årets store høstfest. Også børnene, som måske en dag skal overtage slottet, tager del i forberedelserne. På Møllerup Gods er der stort rykind af et fornemt selskab på sommerudflugt. Det er afgørende for værtsparret Anne Sophie og Stig Gamborg, at gæsterne får en uforglemmelig oplevelse, så godsejerne inviterer til en eksklusiv festmiddag i de private stuer. Velkommen til Godsejerne.

14:10  

Kender du typen? 2016 (14)
Kender du typen? 2016 (14) "Kender Du Typen?" besøger Vanløse for at finde ud af, hvem der indretter sig med loppefund - men er parat til at køre det hele til storskrald, hvis noget bedre dukker op. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup får brug får al deres kunnen for at regne ud, hvilken kendt dansker der bor i den pastelfarvede lejlighed. Vært: Mads Steffensen

14:55  

Forsvundne arvinger: Løftet (7:7)
Forsvundne arvinger: Løftet (7:7) I mere end to år har advokaterne ledt efter en mystisk kvinde, der er nævnt i et testamente. Nu går Mette Frisk og Adam Jon Kronegh ind i sagen og deres jagt afslører en overraskende familierelation. Vært Mette Frisk

DR2

12:45  

Watergate-skandalen (1:6)
Watergate-skandalen (1:6) Løgne, indbrud og hemmelige båndoptagelser. Watergate-skandalen rullede i årene 1972 til 1975 og førte til præsident Nixons afgang. Ved hjælp af nye interviews med nøglepersoner bringes et nyt perspektiv på den komplekse politiske sag. Hvordan håndterede medierne, det politiske system, domstolene og individuelle ledere den mest dybtgående krise i USA's historie?

13:30  

Watergate-skandalen (2:6)
Watergate-skandalen (2:6) Løgne, indbrud og hemmelige båndoptagelser. Watergate-skandalen rullede i årene 1972 til 1975 og førte til præsident Nixons afgang. Ved hjælp af nye interviews med nøglepersoner bringes et nyt perspektiv på den komplekse politiske sag. Hvordan håndterede medierne, det politiske system, domstolene og individuelle ledere den mest dybtgående krise i USA's historie?

14:15  

Fidel Castro (1:2)
Fidel Castro (1:2) Castro, der stod i spidsen for Cuba i næsten 50 år, blev af mange anset for at være en nådesløs diktator - og af mange andre for at være en gigant i kampen for social retfærdighed i verden. Gennem guerillakrig besejrede han USA's marionet Battista, da han 1. januar 1959 med sine folk under høj cigarføring kørte ind i Havana.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (5)
Ramajetterne III (5) Finn Falk driver vennerne til vanvid med karatetricks i lufthavnen. Han begynder derfor på Rasmus' karatehold sammen med Silja og Monster, men det er ikke helt så let, som Finn Falk tror.

12:50  

TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1)
TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1) Marsvinet Pjuske præsenterer de nyeste nyheder fra dyrenes verden til alle dyr, der kigger med derhjemme. Men hvis du er et menneske, der godt kan lide dyr, er du også velkommen til at se med. I dag kan du få svaret på hvorfor giraffer har så lange halse. Der er en efterlysning af den snedige svindlerkanin Claude. Du kan se rypen Pernille danse stepdans i Dans Med Vildt. Og til sidst er der en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

12:55  

Didrik Drage (6)
Didrik Drage (6)

13:10  

Kika og Bob (17)
Kika og Bob (17) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 7
Det store Ramasjang Mysterie 7 My, Frede og Kristian finder den lagerhal, hvor skurkene har holdt Kristian fanget, men nogen lokker dem i en fælde. Ved Ramasjang Sendestation er Ronni og Reichardt i gang med at montere bomben. Vil det lykkes skurkene at sprænge Ramasjang i luften?

14:00  

Kanonkongen Freja (2:8)
Kanonkongen Freja (2:8) Freja har besluttet sig for at hjælpe sin far med at blive mere modig. Derfor har hun ikke rigtig tid til at hjælpe Asger med at finde sin hund. Men da far ikke synes den kanonkongekappe, Freja har lavet til ham, giver ham noget som helst mod, tager hun med Asger. Nu skal den hund findes. Det er bare ikke sådan at finde en hund, som Asger kun lige har fået. Da alt ser aller mest sort ud kommer far, og han er helt klar til på modigste vis at hjælpe Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella Nella i bowlingland + Et bryllup med fup i

DR1

15:35  

Kriminalkommissær Barnaby X (1)
Kriminalkommissær Barnaby X (1) "Dans med de døde". Den unge Simon Bright findes død i sin veteranbil på en nedlagt militær flyveplads. Ved første øjekast ligner det selvmord, men det bliver hurtigt klart, at Simon ikke var alene i bilen. Hvad er der blevet af hans unge kæreste? Var det hende, der slog Simon ihjel? Eller er hun selv blevet offer for morderen? Barnaby og hans assistent Jones går på jagt efter svarene. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Rosemary Wood: Georgine Anderson. Instruktion: Peter Smith.

17:10  

Fader Brown (7)
Fader Brown (7) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. En ung pige formodes at være blevet udsat for radioaktivitet. Det skaber frygt i landsbyen, og da hun forsvinder, er det op til fader Brown at finde ud af, hvor hun er blevet af.

DR2

15:35  

Galskab: Journal nr. 3072 - Digterens kæreste
Galskab: Journal nr. 3072 - Digterens kæreste En kvinde bliver i 1882 indlagt på et sindssygehospital. Hun er skizofren. I journalen står der at hendes vanvid skyldes kærlighed til en fritænker. Fritænkeren er den store forfatter J.P. Jacobsen. De kunne aldrig få hinanden, fordi hun er dybt religiøs og han er ateist med andre planer. De delte de samme drømme, men hun bliver gal, og han en stor forfatter. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

16:15  

Galskab: Journal nr. 8841 - Jongløren
Galskab: Journal nr. 8841 - Jongløren Det uhyggelige ved syfilis er at den bliver siddende og lurer i kroppen, og kan bryde ud efter mange år med et dødeligt angreb på hjernen. Det skete for jongløren efter 22 år. Og disse patienter fyldte hver femte seng på sindssygehospitalerne. Der fandtes ingen kur på sindssygehospitalerne, men jongløren blev udsat for et eksperiment. Han fik malaria, feberen reddede hans liv og kurerede hans impotens. Få år senere sendte han et foto af sin lille søn til sygeplejersken. Opfinderen af kuren fik nobelprisen. Tilrettelæggelse Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

16:55  

Ekstreme togrejser VI (3:4)
Ekstreme togrejser VI (3:4) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Chris Tarrant er denne gang taget til Irland for at rejse med en af verdens ældste jernbaner. Hans mål er på seks dage at besøge alle fire hjørner af den grønne ø. Det bliver en rejse med masser af overraskelse og på skinner, der har set bedre dage.

17:40  

Gåden om Pompejis forbryderbander
Gåden om Pompejis forbryderbander Byen Pompeji lever i frygt, længe inden vulkanen Vesuv i år 79 begraver byen i lava. En underverden af mafiabosser holder byen i et jerngreb. Der er ingen hjælp at hente blandt byens korrupte ledere, der er viklet ind i politiske intriger. Det er hver mand for sig selv i Pompeji, hvor hævn og brutalitet er hverdagskost.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Simon II
Simon II

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Forældredrama

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal Balladen med Robotaben + På slangejagt

17:00  

Ramasjang Mysteriet (8)
Ramasjang Mysteriet (8) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

17:30  

Stop! (3)
Stop! (3) Klara vil lege med storesøster Leas ting, som er meget sjovere end hendes egne. Men Lea vil ikke dele. Så da Lea forlader sit værelse, sniger Klaras sig ind uden at få lov...

17:35  

Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning
Sovedyr på eventyr II (8) - Den klodsede enhjørning Rosa besøger Lærke og hendes sovedyr Enhjørning E , der har et magisk horn og elsker at gøre gode gerninger. I eventyret bliver Enhjørning E til en god-gerning-fe, der redder en smuk prins, som sidder fast i et træ. Prinsen inviterer hende til fest på sit slot. Problemet er bare, at Enhjørning E er klodset. Hendes horn sidder tit fast i grene, så hun falder. Hun bliver nervøs for om hun også vil falde til festen hos Den Smukke Prins. Så da den snedige spåkone Krakrakrella tilbyder at overtage det magiske horn mens Enhjørning E er til fest, så kommer Enhjørning E til at hjælpe Krakrakrella med en grim plan.

17:55  

Smilla finder ting
Smilla finder ting Der sker underlige ting i Smillas legehus, men der er ikke nogen derinde. Så måske er det et spøgelse?

DR1

18:00  

Spise med Price - An Offer you can't Refuse
Spise med Price - An Offer you can't Refuse Brødrene Adam og James Price slår et slag i pastadejen, og fremmaner en nærmest mafiøs stemning, når de disker op for seerne og hinanden med en række pastaretter. Få blandt andet en næsten hemmelig opskrift på en fiskelasagne, som Adam holder hårdt på at stå fadder til. Vovet bliver det så sandelig også, når James laver "luderens sauce" (puttanesca) og lillebror svarer igen med vaskeægte dåsemad. James sætter desuden endnu en gang trumf på i brødrenes indbyrdes våbenkapløb med et hidtil uset (og næsten ubrugt) køkkenapparat i voksenstørrelse. www.dr.dk/price Sendt første gang 16.04.08

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Giv os naturen tilbage (4:4)
Giv os naturen tilbage (4:4) Kommer insekterne tilbage til Hjørring? Frank Erichsen og borgerne har lagt liv og sjæl i arbejdet for sommerfuglene og de øvrige insekter. Nu skal resultatet af indsatsen afsløres til den store finale, hvor bl.a. ministeren kommer på besøg. Men det kommer ikke til at gå stille for sig, når naturplejen tager ekstreme midler i brug.

DR2

18:25  

Husker du ... 1998
Husker du ... 1998 - året hvor vi bliver vidne til århundredets største sexskandale i Det Hvide Hus mellem præsidenten Bill Clinton og praktikanten Monica Lewinsky. Præsidenten gør alt for at holde fanen højt, men medierne og den politiske elite lugter blod og tvinger ham til at sige undskyld til nationen. I Danmark er der dømt valggyser på begge landsdækkende tv-kanaler - bliver det Uffe Ellemann-Jensen eller Poul Nyrup Rasmussen, der bliver statsminister? I sidste ende bliver det 179 færøske stemmer, der afgør det mest spændende valg i dansk politisk historie. Under fodbold VM i Frankrig spiller Danmarks største boldkunstner Michael Laudrup sin sidste landskamp mod Brasilien. Sendt første gang 16.04.10

19:15  

Husker du ... 1999
Husker du ... 1999 Stormen raser, da århundredes orkan rammer Danmark. Poul Nyrup kommer i modvind med sin efterløn og milleniumsforskrækkede danskerne garderer sig mod det nye årtusinde. Sendt første gang 30.04.06

20:05  

Historien om Camp Century: Den hemmelige by under isen
Historien om Camp Century: Den hemmelige by under isen

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (3)
F for får V (3)

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (6:10)
Pax' jordiske eventyr II (6:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I gymnastiksalen prøver Den flotte mand og de andre jordboere at holde sig i form, men Pax afbryder og viser, hvordan maskinerne absolut ikke skal anvendes. Den sure dame trækker maven ind og begynder den vildeste jagt.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (5)
Wild Kratts (5)

19:15  

Zorro (18)
Zorro (18) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (13)
Svampebob Firkant VIII (13)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Spørg Borgen
Spørg Borgen Ask Rostrup stiller tidens og danskernes mest presserende spørgsmål videre til ugens aktuelle hovedperson.

21:55  

Mord i skærgården: I magtens skygge
Mord i skærgården: I magtens skygge De nye sommergæster Carsten og Celia inviterer hele øen til housewarming i deres nybyggede luksushus. Men ikke alle øboere er glade for deres nye naboer. Carsten modtager trusselsbreve, og da festen ender i en katastrofe, bliver det en sag for kriminalinspektør Thomas Andreasson. Medvirkende: Jakob Cedergren, Alexandra Rapaport m.fl.

23:25  

Alene i vildmarken (3:7)
Alene i vildmarken (3:7) Emma og Miguel kæmper med ensomheden - bliver den mentale udfordring for stor? Kim og Alfred bygger deres nye shelters, og Jesper bruger sin spirituelle tilgang til at overleve.

DR2

21:00  

Kennedy-dynastiet (3) - Forbundne brødre
Kennedy-dynastiet (3) - Forbundne brødre Godt 100 år efter at John F. Kennedys familie kom til USA - bliver han landets præsident. Kennedyernes drøm er gået i opfyldelse. Men i det første år i Det Hvide Hus erfarer JFK - at ét er at vinde magten, noget andet er at forvalte den. Der er uroligheder i USA og konflikter rundtomkring i verden. Så han satser på dem, han stoler mest på: Familien.

21:45  

Gåden om Romerrigets forsvundne by
Gåden om Romerrigets forsvundne by Neapolis lå gemt under bølgerne i femtenhundrede år. Oversvømmet og en glemt frem til 2013, hvor et voldsomt uvejr afslører den forsvundne romerske havneby. Hvad ødelagde den? Hvor er resterne af den? Og hvorfor havde Neapolis så stor betydning for Romerriget? Svarene på de spørgsmål har været en gåde for arkæologerne - lige indtil nu.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Vilde flugtforsøg over Berlinmuren
Vilde flugtforsøg over Berlinmuren I 28 år splittede Berlinmuren Tyskland og adskilte venner og familier. Den blev opført for at standse flugten fra øst til vest. Men på trods af det konstant høje sikkerhedsniveau lykkedes det alligevel over 5000 mennesker at flygte. Her 30 år efter murens fald dykker vi ned i nyligt frigivne arkivoptagelser og ser nærmere på nogle af de mange vilde flugtmetoder - fra tunnelgravninger, falske pas og til varmluftsballoner.

23:55  

Kheopspyramidens gådefulde afsløringer
Kheopspyramidens gådefulde afsløringer Kheopspyramiden er en af verdenshistoriens store gåder. Den vejer seks millioner ton og er den eneste, som er tilbage af oldtidens syv vidundere. Hvordan lykkedes det egypterne at opføre den enorme bygning uden moderne præcisionssystemer eller værktøj? Var de tusindvis af arbejdere, der løftede stenene, slaver eller frivillige? Gennem en nyfunden logbog afslører forskere byggehemmelighederne, og hvordan det massive projekt transformerede Egypten.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:30  

Til undsætning (5:48)
Til undsætning (5:48) Kaptajnen på en motorbåd tager en slurk af sin lommelærke, hvorefter han snubler og sejler direkte ind i en båd med festende unge. Snart dukker Rescue Special Ops op for at redde folk op ad vandet. Kaptajnen er forsvundet, men Dean er sikker på, at han stadig er i live. Samtidig får en af de unge hjertestop. Hun har ingen papirer på sig, men for Heidi bliver det nærmest en besættelse at finde ud af, hvem hun var.

01:15  

Taggart: Jagtsæson (1:3)
Taggart: Jagtsæson (1:3) Operasangerinden Eleanor Samson vender hjem til Glasgow, hvor hun håber at blive forsonet med sin fraseparerede mand, John. Men håbet daler, da hun opdager, at der er en ny kvinde i Johns liv - den unge, blonde Kirsty King. Efter et skænderi mellem de to kvinder findes Kirsty myrdet i Johns udbrændte lystbåd. Og den berømte sangerinde står øverst på Jim Taggarts liste over mistænkte. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Eleanor Samson: Isla Blair. Instruktion: Peter Barber-Fleming.

02:10  

Kender du typen? 2016 (13)
Kender du typen? 2016 (13) "Kender Du Typen?" besøger en 200 kvadratmeter patricerlejlighed ved Torvehallerne. Den bliver beboet af en kendt dansker, som stryger alt sit tøj - også underbukserne. Livstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal dyste om at finde navnet på den kendte dansker, som har klædeskabet fyldt med skræddersyet tøj - og også går med gule crocs i sin lejlighed. Vært: Mads Steffensen.

02:55  

Bonderøven 2018 (7)
Bonderøven 2018 (7) Frank arbejder videre med andreaskorset i bindingsværket til skuret omkring kalkbrændeovnen, og i dag får han hjælp af den lokale præst. Han skal give en hånd med at rejse bindingsværket, og kan samtidig fortælle hvor navnet andreaskors stammer fra. I marken står ærterne og roerne rigtig fint, desværre går det ikke helt så godt i rapsmarken, hvor planterne er angrebet af skulpegalmyg. Og så viser Johan og Alma, hvad de dyrker i deres køkkenhave.

03:40  

Godsejerne (7:8)
Godsejerne (7:8) Det er nye tider på Vrejlev Kloster, og i dag håber Malthe Holst at få gang i det gamle tårnur. Det har stået stille i årevis, men det skal der laves om på. For det ærgrer Malthe, at klostret i miles omkreds signalerer stilstand. I Sønderjylland på Gram Slot tæller familien Brodersen ned til årets store høstfest. Også børnene, som måske en dag skal overtage slottet, tager del i forberedelserne. På Møllerup Gods er der stort rykind af et fornemt selskab på sommerudflugt. Det er afgørende for værtsparret Anne Sophie og Stig Gamborg, at gæsterne får en uforglemmelig oplevelse, så godsejerne inviterer til en eksklusiv festmiddag i de private stuer. Velkommen til Godsejerne.

DR2

00:50  

USA's forgyldte tidsalder (1:2)
USA's forgyldte tidsalder (1:2) I de sidste årtier af 1800-tallet blev befolkningen i USA fordoblet i løbet af en enkelt generation. Landet blev verdens førende producent af fødevarer, kul, olie og stål, tiltrak store udenlandske investeringer og kom ind på markederne i Europa og Fjernøsten. Samtidig steg uligheden, og det udløste en principiel debat, om regeringens rolle: skulle den beskytte den private ejendomsret eller beskytte arbejderne? Skulle den skabe økonomisk vækst eller økonomisk retfærdighed?

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, BROENDERSLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1001041154