Brønderslev
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. november 2023

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: lørdag d. 25. november 2023

DR1

05:25  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:15  

Alene i vildmarken Australien (5:12)
Alene i vildmarken Australien (5:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 8. Sult, træthed og kulde tærer hårdt på de tilbageværende seks deltagere. Kan drivkraften til at blive og udholde udfordringen overvinde trangen til at vende hjem? Veteranen Chris fået PTSD efter at have været i Irak. Hans indre dæmoner forstærkes af sulten. Men så ændrer hans situation sig. Gina kæmper mod kulden, mens Duane savner sin kone og to børn. Hvor længe kan de hver især holde ud?

07:05  

Alene i vildmarken Australien (6:12)
Alene i vildmarken Australien (6:12) Australsk overlevelseseksperiment fra 2023. (Alone Australia) Dag 10. Fem deltagere er tilbage. Nu begynder de at fokusere på deres strategier for at vinde konkurrencen. Mike er færdig med sit mest ambitiøse byggeprojekt - en kajak. Men han har forregnet sig, og vandet er iskoldt. Kate holder fast i beslutningen om ikke at jage pattedyr og bliver venner med en gruppe pungrotter. Gina bliver alvorligt syg, mens veteranen Chris får et angstanfald, da en helikopter flyver over ham.

08:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

08:10  

Folk og fæ III (4:7)
Folk og fæ III (4:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) James er endelig ved at få bønderne overtalt til at tage imod landbrugsministeriets testplan. Men han kæmper med det komplicerede papirarbejde og er opsat på at holde sine problemer skjult for Siegfried. Ministeriet giver ham en sidste chance til at få styr på papirarbejdet - ellers vil Skeldale blive frataget planen.

08:55  

Folk og fæ III (5:7)
Folk og fæ III (5:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) Siegfried og Tristan overtager styringen af Skeldale House, mens mrs. Hall tager fri for at møde en vigtig person fra sin fortid. Samtidig tager Siegfried sig af en ung knægt, der er i erhvervspraktik. Da Siegfried kommer godt ud af det med drengen, får det gammelt nag mellem de to brødre til at blusse op.

DR2

05:50  

Jagten på narkobaronen Pablo Escobar
Jagten på narkobaronen Pablo Escobar Britisk dokumentar fra 2021. (Killing Escobar) En tophemmelig mission med livet som indsats. I 1989 blev den skotske lejesoldat Peter McAleese hyret af et colombiansk narkokartel til at lede en lille gruppe britiske elitesoldater. Deres mål var at myrde verdens største narkobaron, Pablo Escobar. Her fortæller McAleese og andre nøglepersoner om planlægningen, træningen og den dødelige mission i den colombianske jungle.

08:00  

Radioavisen
Radioavisen Bliv opdateret på de seneste nyheder fra ind- og udland.

08:05  

Morgenandagten
Morgenandagten Transmitteres direkte fra Vor Frue Kirke, Københavns Domkirke.

08:30  

Seneste nyt fra TVA Live
Seneste nyt fra TVA Live

TVR

05:00  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

05:16  

Hunden Ib - speeder motoren op
Hunden Ib - speeder motoren op

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet (7)
Ramasjang Mysteriet (7) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine II
Ernest & Celestine II

06:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

06:10  

Sarah og And (38)
Sarah og And (38)

06:15  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

06:25  

Bamselægen - Knækket tand og hjernerystelse (10)
Bamselægen - Knækket tand og hjernerystelse (10) Luka kommer ind på hospitalet med sin bamsekrokodille, Kroko, der er faldet på de glatte sten ved en swimmingpool, og har slået en tand ud. Bamselægen Sandra tager røntgenbillede af kæben for at tjekke, at alt er ok. Men fordi Kroko pludselig har fået kvalme og kaster op, vælger Sandra at indlægge den til observation for hjernerystelse, da det at kaste op kan være et symptom på hjernerystelse. Luka og Sandra laver forskellige tests på Kroko for at sikre, at alt er som det skal være

06:50  

Motor Mille på cirkustur (4)
Motor Mille på cirkustur (4) Motor Mille har en drøm om at optræde i et cirkus med hendes motorcykel. I Cirkus Kæphøj viser en ethjulet cykel sig at være mindst ligeså udfordrende, og Mille må erkende, at hun er nødt til at øve sig, hvis hun skal lykkes med et nummer i manegen.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon
Simon

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Det lille lokomotiv
Det lille lokomotiv Historien om det lille lokomotiv, der tror, det kan - og bliver tapper redningsmand. Tegnefilm med danske stemmer. (Little engine that could)

08:47  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

 
DR1

09:45  

Kriminalkommissær Barnaby XIX (2)
Kriminalkommissær Barnaby XIX (2) Engelsk krimiserie fra 2017. (Midsomer Murders) "Forbrydelse og straf". Hver aften patruljerer det lokale naboværn i landsbyen Bleakridge. Med nævenyttig iver sørger de for, at indbyggerne overholder lovens paragraffer til punkt og prikke. "Rød alarm", lyder det pludselig over walkie-talkien. Et af værnets medlemmer er blevet myrdet - og snart må John Barnaby i arbejdstøjet.

11:15  

Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecenter (3:3) - Blod er ikke rødt
Indefra med Anders Agger - Kvindekrisecenter (3:3) - Blod er ikke rødt En kvinde flytter ud, selv om hun stadig frygter alt det, der venter derude. En anden kvinde maler billeder i vrede, selvom hun allerede er flyttet ud, og så er der kvinden, der får et afskedsbrev - og mindes dengang, hvor Justin Bieber hjalp hende gennem flere års parforhold med massiv vold. Anders Agger møder også Julia, der fortæller om dengang hendes bedste veninde blev skudt i hovedet af sin eksmand for øjnene af deres fælles børn.

11:50  

Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften?
Explainer - Hvordan fjerner man CO2 fra luften? Klimauret tikker og CO2-udledningerne er ikke i bund endnu. Derfor har politikere nu fået øjnene op for noget, som måske kan redde os på målstregen og være med til at begrave noget af klimaproblemet; nemlig CO2-fangst og lagring. Men hvad går det ud på?

DR2
TVR

09:00  

Gigantosaurus II
Gigantosaurus II

09:10  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:35  

FredagsTamTam
FredagsTamTam Tam Tam betyder tegnefilm for hele familien! Mød fluen Herman og hans familie, kyllingen Karla og de skøre indbyggere i Æblerup. Og selvfølgelig klassikerne Tom & Jerry og Smølferne.

10:35  

Kasper og Sofie II (11)
Kasper og Sofie II (11) Lus hærger i børnehaven. Kasper får lus og lærer, hvordan man kommer af med dem. Derefter lærer Randi alle børnene, hvordan lus spreder sig, og hvordan de skal undgå udbrud i fremtiden.

10:45  

Kasper og Sofie II (12)
Kasper og Sofie II (12) Hilde skal samle en flad pakke fra møbelbutikken. Kasper og Sofie lærer at følge instruktionerne og samler en kommode.

11:00  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

11:25  

Pax' jordiske eventyr (2:10)
Pax' jordiske eventyr (2:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax låner en kage, klæder sig som en klovn og kører bil som en biltyv. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer at få maskine med i rumskibet?

11:40  

Flaskepost fra Stillehavet II (5)
Flaskepost fra Stillehavet II (5) Den næste ø, vi kommer til, hedder Budi Budi. Det er en vulkan, som er sunket i havet. Hvis havet stiger, så har menneskene her ikke noget sted at bo. Vi møder også en papegøje, som hedder Ziggy Man

11:50  

Sebastian på dybt vand (6)
Sebastian på dybt vand (6) Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. Sebastian sendes til Randers Regnskov for at hente 4 grønne anakondaer. Efter først at have dealet med en 200 kg og 8 meter lang anakonda, er han ikke så kæk, når han selv skal indfange de nye anakondaer til Den Blå Planet.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Slædepatruljen (6:6)
Slædepatruljen (6:6) Den store slæderejse begynder, og tre kvinder står tilbage i konkurrencen og skal på deres livs eventyr. Nu er spørgsmålet bare, om missionen lykkes og om Anika og Sirius-veteranerne finder en eller flere af finalisterne værdig til at kunne køre med i Slædepatruljen Sirius.

13:15  

Nak & Æd (7:8) - en mårhund i Sønderjylland
Nak & Æd (7:8) - en mårhund i Sønderjylland Jørgen og Nikolaj har slået teltet op i det Sønderjyske landskab. I en større sags tjeneste vil de give en hånd med i reguleringen af den invasive mårhund fra Asien. Mårhunden er uønsket i Danmark og må derfor bekæmpes med natkikkert, fodring og fælder. De to venner tager kampen op mod den ubudne gæst på en natjagt. Men mårhunden er snu og lykkes det ikke, skal der kokkereres gammel rød ræv.

14:15  

Hjortenes skjulte verden
Hjortenes skjulte verden Tysk naturprogram fra 2020. (Deer Diary) Hjorte er let genkendelige i naturen med deres gevir, store ører og lange tynde ben. Men hvor godt kender vi dem egentlig? Her følger vi forskellige hjortearter i løbet af et år, mens de skifter den første plettede pels, gror gevir og tilpasser deres føde efter årstiderne. Og vi ser, hvordan de undviger rovdyr, bestiger bjerge og udkæmper hårde parringskampe.

DR2

12:00  

Tegnsprogsmagasinet Udsyn
Tegnsprogsmagasinet Udsyn Et magasinprogram på tegnsprog, der zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

13:30  

Store danskere - Tove Ditlevsen
Store danskere - Tove Ditlevsen Hun voksede op i Hedebygade på Vesterbro og erindringerne fra barndommen prægede hele Tove Ditlevsens liv og forfatterskab. Hun levede et intenst liv med fire ægteskaber, pillemisbrug og utallige indlæggelser. I 1976 begik Tove Ditlevsen selvmord og blev fulgt til graven af tusinder af trofaste læsere. Tilrettelæggelse: Marian Midé. Sendt første gang 03.04.05

14:10  

Kellys helte
Kellys helte Amerikansk krigsfilm fra 1970. (Kelly's Heroes) Midt i 2. verdenskrigs kaos får den barske Kelly færten af 14.000 guldbarrer i det besatte Frankrig. Dem vil han have, og med hjælp af andre skrappe drenge får han etableret en helt speciel kampenhed. Og så går Kelly i krig. Medvirkende: Clint Eastwood, Telly Savalas, Donald Sutherland m.fl. Instruktion: Brian G. Hutton.

TVR

12:10  

Vidundervovsen Vaffel (10)
Vidundervovsen Vaffel (10)

12:25  

Vennerne og det grønne lys (1:20)
Vennerne og det grønne lys (1:20) Det er sommer, og vennerne Anders, Hugo, Buster, Emilie, Ida og Anna leger på vejen. Men pludselig stråler et mystisk grøn lys over Anders' hus.

12:30  

Vennerne og det grønne lys (2:20)
Vennerne og det grønne lys (2:20) Hugo har filmet det grønne lys. Han vil vise det til Anders, men ingen åbner. Da han viser videoen til Buster og Emilie, opdager de noget mærkeligt: Anders' far forsvinder i det grønne lys!

12:40  

Stop!
Stop! Hele vinteren har Maja talt dagene til sommeren og årets første dukkert. Hun står op ved hanegal og gør sig klar, men mor og fars første dag i ferien sprudler ikke rigtigt med samme forventning.

12:44  

Stop! - Sæbekassebils-race
Stop! - Sæbekassebils-race Maja er endelig stor nok til at deltage i kvarterets årlige sæbekassebils-race. Ved startlinjen møder hun den flerårige vinder, Oliver. Han er skråsikker på, at han kommer til at vinde igen i år. Men Maja er ikke bange for at tage kampen op. Det er en hård kamp hele vejen mod målstregen. Men deltager alle på lige vilkår?

12:50  

Marie og Marias Vinter (4:6)
Marie og Marias Vinter (4:6) Marie og Maria besøger Summeberg og Brummeberg og finder nogle mystiske opskrifter. Brumle løber ud på eventyr alene. For at finde ham, får Marie og Maria hjælp fra politibetjent Ronny Retskaffen og fru Pompinella. Da Amalie kommer med et juletræ til pigerne, bliver hendes nysgerrighed vakt igen.

13:05  

Vesta-Linnea
Vesta-Linnea

13:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:30  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:40  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

13:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Bum skruer op for sine planer om at ødelægge planeten, og inspireret af Bhilka-diamanten opfinder han et våben, der kan lave alting til diamant. På den måde kan han både ødelægge alt OG blive rig. Heldigvis er superhelten Sprinter dog ikke så nem at lave om ...

14:00  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Diktathor har opfundet et computerspil, som alle i Bakkeby bliver dybt afhængige af, og imens de sidder foran skærmene, har han frit spil til at overtage magten. Det er godt tænkt, men har han tænkt på superhelten Sprinter også?

14:00  

Oda Omvendt II (3)
Oda Omvendt II (3) I børnehaven leger Emil og de andre børn med kæmpe dominobrikker, mens Balder stresser rundt. Balder siger til Emils mor, at de skal øge tempoet derhjemme. Men det finder Emil sig ikke i - han går til Oda Omvendt for at få hjælp, og så giver Oda og Emil, Emils forældre et ordentligt skud børnetid. Men i det skjulte øver Balder sig med sin egen tidszapper, og nu får han så sandelig tingene til at gå stærkt!

14:10  

Onkel Rejes fede sommerferie (12)
Onkel Rejes fede sommerferie (12) Så er det endelig blevet dagen, hvor Onkel Reje skal føde - en dag der falder sammen med at Foreningen for Danske Børnehadere holder generalforsamling inde hos naboerne Didrik og Skidrik. Men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt, da Skidrik bestemmer sig for, at Didrik skal snige sig op til vandværket og forgifte vandet i hele Danmark. Så kan de nemlig endelig få tilintetgjort Onkel Reje og blive formænd for børnehaderne.

14:25  

Motor Mille og Børnebanden (3)
Motor Mille og Børnebanden (3) Den sure mand har stjålet børnenes penalhuse og kværner blyanterne til pyntebark. Motor Mille sniger sig ind på slottet for at finde det hemmelige rum, hvor penalhusene er gemt, men hun bliver låst inde. Kan børnebanden finde Motor Mille og hjælpe hende ud?.

14:45  

Kika og Bob (3)
Kika og Bob (3) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

DR1

15:05  

Sporløs (3:5)
Sporløs (3:5) "Er der en trilling, som ligner os i Bolivia, og er hun hos vores ukendte biologiske mor?" Det har de to 21-årige tvillingesøstre Maria og Christina spurgt hinanden om i årevis. Nu venter et svar muligvis forude. Mette Frisk fra Sporløs og de to kvinder drager af sted på eventyr til Sydamerika. Rejsen tager dem langt ind på den bolivianske højslette, hvor kun alpakaer og det oprindelige folk bor.

16:05  

Carmen Curlers II (6:7)
Carmen Curlers II (6:7) Miss Johansson, marketingdirektøren fra Clarice Cosmetics, besøger Carmen Curlers. Både Axel og Birthe bliver betaget af den moderne selvstændige forretningskvinde og opdager nye sider af sig selv. Frans vender hjem fra skønhedsmesse i Hamborg med dårlige nyheder om et kopiprodukt af Carmen Curlers, det italienske Carla Curlers, som er fuldkommen identisk med Carmen Curlers - men kun koster halvdelen. Medvirkende: Morten Hee Andersen, Maria Rossing Serieskaber: Mette Heeno Manuskript: Anna Bro, Andreas Garfield, Mette Heeno Instruktør: Josefine Kirkeskov Producent: Maja Dyekjær DR Drama

17:05  

Folk og fæ III (6:7)
Folk og fæ III (6:7) Britisk dramaserie fra 2022. (All Creatures Great and Small) Radioen rapporterer, at Storbritannien er på randen af krig. Mens alle på Skeldale House forarbejder nyheden, opdager James et tilfælde af tuberkulose på Heston Grange. Det stiller ham i et alvorligt dilemma, for Richard trygler ham om at lade være med at anmelde det til landbrugsministeriet.

DR2

16:30  

Nazisternes vej til magten III (3:3)
Nazisternes vej til magten III (3:3) BBC-dokumentarserie fra 2022. (Rise of the Nazis) I slutningen af april 1945 er den krig, Hitler startede, gået helt galt. Det meste af Tyskland er besat af allierede styrker, og der står to millioner sovjetiske soldater knap to kilometer fra Hitlers skjulested. Nazisternes regime er ved at gå i opløsning, og der er kun de allermest loyale tilbage. Propagandaminister Joseph Goebbels er en af de sidste, der tror fuldt og fast på Hitler.

17:25  

Historien om et mord - Når historien bliver til virkelighed
Historien om et mord - Når historien bliver til virkelighed Amerikansk true crime-serie fra 2020. (A Wilderness of Error) Forfatteren Joe McGinniss udgiver sin bog 'Fatal Vision' om drabene i 1970. Bogens skildring af Jeffrey MacDonald er ikke, hvad han havde håbet. Flere millioner af amerikanere ser NBC's tv-serie baseret på bogen. Hvordan kan Jeffrey MacDonald bevise sin uskyld, når hele landet ser ham som en koldblodig morder?

TVR

15:00  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:10  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

15:20  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:35  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:45  

Simon Superkanin
Simon Superkanin

15:50  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:00  

Tudse og venner
Tudse og venner

16:15  

Karlas Fantalastiske Klasse - Kærester
Karlas Fantalastiske Klasse - Kærester Flora vil gerne finde en kæreste. Men da Karla hjælper hende, sker der noget uventet.

16:20  

Dino-ranchen II
Dino-ranchen II Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII

16:55  

Tegnetrix: En farverig hånd-giraf
Tegnetrix: En farverig hånd-giraf Se, hvordan du kan bruge omridset af din hånd til at tegne en sej giraf!

17:05  

Historietimen - Rosenborg
Historietimen - Rosenborg Professoren og skytsenglen er gæster på Rosenborg Slot. Her vil han fortælle om Christian d. 4. Lige da han er kommet godt i gang med optagelserne til sit tv-program, møder han en skrap rengøringsdame. Hun fortæller, at man i aften, på Christian d. 4's dødsdag, kan møde kongens spøgelse. Professoren tror ikke på den slags pjat, men det gør hans skytsengel. Hun vil lokke spøgelset frem og have professoren til at indse, at der er mere mellem himmel og jord. Medvirkende: Professoren: Jesper Asholt Skytsengel: Pernille Vallentin Rengøringsdame: Mette Horn Sendt første gang 16.12.09

17:20  

Onkel Rejes Heavyband (12)
Onkel Rejes Heavyband (12) Det er blevet dagen for det store Heavy-MGP show, men Onkel Reje har forladt bandet og er flyttet ind i en papkasse på havnen. Brille og Krølle vil have ham med i bandet igen, så de kan vinde Heavy-MGP og blive rige og berømte, men kan Onkel Rejes Heavyband nå frem til tiden, når Reje har solgt sin motorcykel? Og kan de overhovedet vinde over Kranieknuserne?

17:40  

Osman og Jeppe I (16)
Osman og Jeppe I (16)

17:55  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

17:55  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Søren Vesters Have - Frugttræer og nyttedyr
Søren Vesters Have - Frugttræer og nyttedyr Søren elsker frugttræer og den spiselige have, men det kan sommetider være svært at gennemskue, hvornår man skal gøde eller beskære og hvordan. Det skal der styr på nu. Og så vil Søren også blive klogere på hvilke nyttedyr han kan bruge i drivhuset, så bladlusene ikke får overtaget.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Dyrenes sang - En truet lyd
Dyrenes sang - En truet lyd BBC naturprogram fra 2021. (Attenborough's Wonder of Song) I naturen kan lyde tiltrække eller bruges som våben. Men er dyr musikalske på samme måde som mennesker? Tag med David Attenborough rundt i verden, og hør nogle af naturens fineste koncerter - fra syngende gibbonaber til pukkelhvalens fascinerende melodier, fra hylende ulve til lyrefuglen, der kan imitere næsten alle lyde. En rejse, der vil ændre alt, hvad vi tror, vi ved om sang.

20:00  

Den store bagedyst (9:9) - Nedtælling til trofæet!
Den store bagedyst (9:9) - Nedtælling til trofæet! 10 - 9 - 8! Nu skal der kåres en vinder af Den store bagedyst 2023! Men først skal finalisterne vise alt hvad de har lært, og lade talenterne kulminere! 7 - 6 - 5! De skal bage kager, der er tydelig inspireret af dén kagekunstner i verden, som de ser allermest op til. Den hemmelige udfordring byder endnu engang på en vanvittig Grigo-kreation. 4 - 3 - 2 -1! Stillingen er nærmest lige på finalens sidste dag, hvor deltagerne skal bage en spiselig udgave af en drøm, de har. Så det bliver det allersidste mesterværk, der afgør, hvem der vinder. Og vinderen er.....!

DR2

18:05  

Historien om et mord - Et vildnis af fejl og løgne
Historien om et mord - Et vildnis af fejl og løgne Amerikansk true crime-serie fra 2020. (A Wilderness of Error) Jeffrey MacDonald har været fængslet i mere end 30 år, da en dommer indvilger i at høre om nye beviser i sagen. Var den første retssag retfærdig, og vil sandheden endelige komme frem?

18:55  

Før Søndagen
Før Søndagen De danske salmer er en uudtømmelige kulturskat. I "Før søndagen" fortolker kendte danskere og DR's ensembler den danske salmeskat i ord og musik - én salme ad gangen. I aften tager musikeren Karen Mukupa fat på salmen "Menneske din egen magt".

19:00  

De britiske slottes hemmeligheder
De britiske slottes hemmeligheder Britisk dokumentarprogram fra 2021. (Lucy Worsley's Royal Palace Secrets) Hvilke hemmeligheder gemmer sig bag de fløjlsbeklædte vægge? Historiker Lucy Worsley tager os med ind bag murene på tre britiske slotte - fra middelalderborgen Tower of London, det prægtige Hampton Court med den berømte labyrint til Kensington Palace, der har været scenen for nogle af landets største dramaer.

20:00  

Joanna Lumleys rejse mod nordlyset
Joanna Lumleys rejse mod nordlyset Rejseprogram fra BBC fra 2011. (Joanna Lumley: In the Land of the Northern Lights) Joanna er vokset op i Malaysia og har som barn aldrig oplevet sne og kulde. Derfor har hun altid drømt om at rejse til det kolde nord. Følg med, når hun rejser gennem Norge og helt til Svalbard, det nordligste permanent beboede sted på jorden, hvor temperaturen nærmer sig minus 30 grader - og man kan bo på et hotel, der er bygget af is.

TVR

18:00  

F for Får VI
F for Får VI

18:05  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:15  

Petronix
Petronix Tim er ikke altid en god team-ven, og det skaber konflikt i Petronix-teamet og hæmmer en vigtig redningsaktion.

18:30  

Isbjørnen Norm og kejserskatten
Isbjørnen Norm og kejserskatten Da Norm og hans venner gør sig klar til at fejre hans farfars bryllup, er der problemer i De Tågede Bjerge. Der møder Norm arkæologen Jin og får at vide, at en uvurderlig kinesisk skat er blevet stjålet af Dexter, Jins gamle partner.

19:55  

Den gule yeti
Den gule yeti

19:57  

Den gule yeti
Den gule yeti

20:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

Kriminalkommissær Barnaby XIX (3)
Kriminalkommissær Barnaby XIX (3) Engelsk krimiserie fra 2017. (Midsomer Murders) "Sidste mand på banen". En ny form for cricket bringer sindene i kog i den traditionsbevidste landsby Lower Pampling. Da en af sportens stjerner findes død, trækkes Barnaby ind i et farligt spil, der samtidig fører til et overraskende møde med en gammel bekendt.

22:30  

The Whole Truth
The Whole Truth Amerikansk drama fra 2016. Teenageren Mike er anklaget for mordet på sin rige far. Forsvarsadvokaten Richard Ramsay gør sit yderste for at få ham frikendt, men det er ikke nogen let opgave. Alle beviser peger nemlig mod den unge mand. På gerningsstedet har Mike har endda sagt noget, der lød som en tilståelse - og siden har han ikke ytret et ord. Medvirkende: Keanu Reeves, Renée Zellweger, Gugu Mbatha-Raw m.fl. Instruktion: Courtney Hunt.

23:55  

Chelsea Detective II (2:4)
Chelsea Detective II (2:4) Britisk krimiserie fra 2023. En beboer på et luksusplejehjem dør på sit værelse under mystiske omstændigheder. Det viser sig, at hun havde fået en indsprøjtning med et dødbringende medikament. Men hvorfor myrde en ældre kvinde, der allerede var syg og tæt på døden? Max Arnold går på jagt efter svaret.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang I en uge, hvor et medlem af Moderaterne blev ramt af Amors pil og måtte sygemelde sig, bredte panikken sig i regeringen, der måtte ty til en gammel kending for at sikre sit flertal. Imens har vores justitsminister haft travlt med at forsvare den statsstøttede fightclub, politiet - hvis møgsager tilsyneladende ikke har givet anledning til at kigge indad. Heldigvis er regeringen kommet med en storslået forebyggelsesaftale, der skal komme de unges druk- og rygevaner til livs med tiltag, der mest tager hensyn til bryggerierne og statskassen.

21:30  

Troldspejlet special - Troldspejlet ødelægger julen
Troldspejlet special - Troldspejlet ødelægger julen Julen er smuk, men har selvfølgelig en skøn skyggeside. Jakob Stegelmann gør sit bedste for at spolere juleidyllen med groteske julemænd, øksemordere og gamle gniere.

22:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV AVISEN giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

22:15  

Debatten: Håb for klimaet?
Debatten: Håb for klimaet? Verden har kurs mod en global temperaturstigning på mellem 2,5 og 2,9 grader, og det vil få uoverskuelige konsekvenser for kloden. Det viser en FN-rapport fra denne uge. Der skal altså leveres CO2-reduktioner nu og her for at nå Parisaftalens målsætninger, lyder det fra eksperterne. Skal den danske regering gøre mere for den grønne omstilling? Skal erhvervslivet? Skal du? Vi spørger blandt andre Lea Wermelin, klimaordfører (S), Pelle Dragsted, politisk ordfører (EL), og Mona Juul, klimaordfører (K) og en række eksperter i ugens udgave af Debatten. Vært: Clement Kjersgaard.

23:15  

Parasite
Parasite Oscarbelønnet sydkoreansk drama fra 2019. (Gisaengchung) Ki-woo bor sammen med sin familie i Seouls slumkvarter, hvor de lever af småsvindel. Han får tilbudt at undervise rigmandsdatteren Da-hye, men først skal hans søster lige lave et eksamensbevis. Hurtigt får familien Kim erstattet Park-familiens personale, men en uventet trussel lurer. Komedie-thrilleren er en skarp kritik af samfundets stigende ulighed. Medvirkende: Song Kang-ho, Lee Sun-kyun, Jo Yeo-jeong, m.fl. Instruktion: Bong Joon Ho

TVR
DR1

01:25  

Top dog (7:8)
Top dog (7:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Emily og Teddy rejser til Mallorca for at finde Kums datter. Teddy er rasende over det, han er blevet udsat for. Han vil have svar. Hjemme i Sverige bliver Teddys nevø, Niko, dybere og dybere indblandet i Isaks bande.

02:10  

Top dog (8:8)
Top dog (8:8) Svensk thrillerserie fra 2020. Emily beslutter sig for at komme til bunds i sagen, koste, hvad det koste vil. Teddy beder Isak om hjælp, selv om han risikerer at blive fanget i Isaks net igen. Samtidig forbereder mafiaen en stor bryllupsfest.

02:55  

Fader Brown VII (1:10)
Fader Brown VII (1:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser. Lady Felicia og mrs. McCarthy tages som gidsler, da et togrøveri kører af sporet.

03:40  

Fader Brown VII (2:10)
Fader Brown VII (2:10) Engelsk krimiserie fra 2019. (Father Brown) Landsbykirkens klokkeringere får ny leder. Det fører til mislyd - og mord.

DR2

01:20  

Where Hands Touch
Where Hands Touch Britisk krigsdrama fra 2018. Tyskland 1944. 16-årige Lenya lever sit liv i frygt. Hendes mor er hvid tysker, hendes far er sort. Trods sin tyske opvækst afslører hendes hudfarve, at hun ikke er arisk. Da hun møder Lutz, forelsker de sig hovedkulds. Men han er medlem af Hilterjugend og søn af en fremtrædende SS-officer. Deres kærlighed kan blive dødbringende. Baseret på historiske hændelser. Medvirkende: Amandla Stenberg, George MacKay, Christopher Eccleston, m.fl. Instruktion: Amma Asante.

01:20  

Jægerne
Jægerne Svensk krimi fra 1996. (Jägarna) Storbypolitimanden Erik Bäckström flytter tilbage til hjemstavnen, hvor han bliver modtaget som en helt. Den retskafne politimand får straks færten af en lokal skandale, og da han går i gang med opklaringen, forsvinder enhver form for velvilje fra de lokale. Efter en alvorlig forbrydelse bliver det klart, at Bäckström selv kan blive næste offer, hvis han fortsætter efterforskningen. Medvirkende: Rolf Lassgård, Lennart Jähkel, Jarmo Mäkinen m.fl. Instruktion: Kjell Sundvall.

03:15  

Drengen der hackede Pentagon (1:4)
Drengen der hackede Pentagon (1:4) Om dagen er Thomas en helt almindelig 17-årig dreng, der går på gymnasiet i Grenaa, men om natten kalder han sig Le Cerveau og er en af verdens dristigste hackere. Han ser op til to danske hackere, der har skaffet sig adgang til NASA-systemer, men snart er han selv på vej endnu længere ind i den amerikanske regerings systemer og på endnu dybere vand.

03:45  

Hjemsøgt (4:4) Kvinden i søen
Hjemsøgt (4:4) Kvinden i søen Britisk dokumentarserie fra 2022. (Hauntings) I 1958 kørte to unge kvinder sammen til en natklub i Georgia, USA, på den anden side af Lake Lanier. Men de kom aldrig hjem igen. Nogle uger senere dukkede historier op om en spøgelsesagtig skikkelse: En kvinde iført en blå kjole, som gik over søen, mens råb om hjælp kunne høres fra land. Derefter var der uforklarlige drukneulykker, mens overlevende fortalte om følelsen af at blive trukket ned i dybet eller holdt nede af usynlige hænder.

TVR

02:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2023, BROENDERSLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1125130309