Brønderslev
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 5. oktober 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 5. oktober 2020

DR1

00:45  

Det som skjules i sneen (4:4)
Det som skjules i sneen (4:4) Det lykkes den mistænkte morder at flygte. Peter og hans team kaster sig ud i et kapløb med tiden for at opspore ham. Snart finder de tegn på, at morderen planlægger endnu en grusom forbrydelse.

02:15  

Til undsætning (2:48)
Til undsætning (2:48) De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. Dean redder en hemmelighedsfuld ung kvinde fra at styrte i døden. Og selv om han ved, at det er uklogt, indleder han en affære med hende. Samtidig redder Lara en mand, der konstant søger spænding. Det vækker hendes egen indre adrenalinjunkie til live.

03:00  

Bonderøven 2018 (5)
Bonderøven 2018 (5) Frank giver sig i kast med et kompliceret projekt, der indebærer bål og kogende vand: Han skal dampbøje nye træhåndtag til sin lille så- og radrensermaskine. Hele familien tager til Livø med en sæk boghvedefrø og en pose boghvedemel. Frøene skal såes på øen, mens boghvedemelet ender med at blive til pandekager. Og så er det tid til endnu et stort projekt på Kastaniegården, for Frank vil bygge et hus omkring kalkbrændeovnen med plads til både ovn, brændte sten og fyringstræ.

03:45  

Forsvundne arvinger: Palle alene i verden (4:7)
Forsvundne arvinger: Palle alene i verden (4:7) Hans mor afskrev ham som spæd, og han tilbragte hele livet på en institution uden kontakt til sin familie. Nu er han død, og den familie, der ikke ville vide af ham, skal findes. Mens Mette Frisk og Adam Jon Kronegh leder efter pårørende oprulles et mørkt kapitel i Danmarkshistorien. Vært Mette Frisk

04:30  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

En reporter går om bord (7:7)
En reporter går om bord (7:7) Anne Lundberg skal til Malmø for at besøge en café, der drives af Skånes Stadsmission, der arbejder med mennesker, som lever i udsatte livssituationer. Her skal Anne lave mad sammen med kokken Astrid Richardsson. I cafeen arbejder også vagtmand Björn Strannesten, der efter et liv med misbrug nu har fået sin egen lejlighed. En stamgæst i cafeen er 'Håkan med hatten', som efter en skilsmisse og en personlig konkurs nu driver rundt som hjemløs. For Anne bliver det en omtumlet uge fuld af møder og fortællinger fra gaderne i Malmø.

06:00  

De unge truckere (4:4)
De unge truckere (4:4) I denne dokumentarserie følger vi en flok unge lastbilchauffører, der alle har diesel i blodet. 26-årige Marcus fra Helsingør bliver velsignet i en mobil truckerkirke på de storslåede amerikanske landeveje. H.C. fra Sønderjylland køber 1.100 tons knust asfalt og forsøger at sælge det med fortjeneste. Efter 2.000 km når 22-årige Terese og kæresten Christian endelig frem til Nordkapp, men der er ingen til at tage imod deres varer.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:15  

Ronkedorerne (6:8)
Ronkedorerne (6:8) Hvad er det gode liv? Er det vigtigt med uddannelse, og hvordan går det til at en tidligere reklamekonge er gået i æstetisk eksil? Ronkedorerne er i denne uge reklamelegenden Peter Wibroe, tidligere ceremonimester Christian Eugen-Olsen og entertainer Niels Hausgaard. Det er mænd, som gavmildt deler ud af deres tanker om alt fra rygning og det vigtigste i et godt liv til konsekvenserne af den teknologi, som omgiver os alle. I løbet af middagen opfordrer nordjyden Hausgaard også til en lille stund med ren og skær tavshed, for den har vi i grunden for lidt af. Ronkedorerne er godt selskab og skarpe meninger, altid leveret med levemandens glimt i øjet - omme fra herrernes helt eget baglokale på den italienske restaurant.

00:45  

Erotik, lyst og bekendelser - Elisa Kragerup og 'Fucking Åm
Erotik, lyst og bekendelser - Elisa Kragerup og 'Fucking Åm Kunsten har gennem årtusinder været et fristed for erotikken, hvor vores fantasier og til dels forbudte tanker få frit løb uden konsekvenser. Kunsten kan vække vores følelser, så vi mærker os selv og verden på en ny måde. 6 kunstnere stiger ned i erindringen og genkalder sig det første erotiske kunstværk, som fik dem til at skælve, enten af lyst eller væmmelse. Scenekunstner Elisa Kragerup ved ikke hvad rammer hende, da hun en dag sætter et videobånd i maskinen i slutningen af 90'erne. Filmen er 'Fucking Åmål'. Hun tror, at hun skal se en almindelig ungdomsfilm, men at filmen vil gribe dybt ind i hendes egen seksualitet og opfattelse af kærlighed er uventet. Oplevelsen efterlader varige spor, som hun tager med ind i sin egen kunst: modet til at være den man er. Sendt første gang 08.12.2015

01:15  

Sikh i USA
Sikh i USA Ifølge den amerikanske komiker, W Kamau Bell, er sikhismen en af de mest misforståede religioner i USA. Derfor rejser han til Yuba City i Californien, sikhernes hovedstad i Amerika. Her møder han den kvindelige sikh-borgmester, han lærer alt om turbaner, og han deltager i den årlige sikh-festival med masser af kærlighed, fred og stærke farver.

01:55  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:30  

Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6)
Hvor ingen skulle tro, at nogen kunne bo (4:6) I mere end ti år har kunstneren Agnes Tiffon haft Fløri ved Lysefjorden i Norge helt for sig selv. Her har hun forelsket sig i freden, roen og isolationen, men så kom Hessel Haker og vendte hele området på hovedet. Nordvision fra Norge.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (7)
Pingu (7)

05:10  

Masha og Bjørnen (1)
Masha og Bjørnen (1) Billedskønt

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (12)
Superhelten Sprinter Galore (12)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet (10)
Ramasjang Mysteriet (10) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Ernest & Celestine (14)
Ernest & Celestine (14)

06:15  

Bamselægen - Galdesten (5)
Bamselægen - Galdesten (5) Alfred kommer ind med sin bamse Petra, fordi den er blevet gul i øjnene. Da de undersøger den nærmere, finder de ud af, at den har galdesten. Det kan være farligt, fordi kroppen så ikke kan komme af med giftstoffer, så derfor skal Petra opereres.

06:35  

Sofus (6)
Sofus (6) Sofus lander hos Ingrid, der bor i Norge. Ingrid får besøg af sin bedste ven. De vil bage vafler og sælge dem ved vejen, men det er svært at gøre alting retfærdigt, når de begge vil gøre det hele. Sofus laver 'Sofussjov' - og det hjælper i bageriet. Børnene deler pengene og Ingrid giver Sofus en flot farvelgave.

06:50  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris II (7)
Gurli Gris II (7) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (8)
Gurli Gris II (8) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Martin og Frida Brygmann
Morgensang med Ramasjang | Martin og Frida Brygmann Kom med ud i det blå, når Martin og Frida Brygmann synger dagen i gang i selskab med Finn Falck og Øvst. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol IV (16)
Paw Patrol IV (16)

08:00  

Quizdyrene II (6) - Flodfiskene
Quizdyrene II (6) - Flodfiskene Denne gang quizzer Stefan ikke bare med et enkelt quizdyr, men med et helt hold af quizdyr. Der er nemlig et helt akvarium fyldt med forskellige slags flodfisk, der har slået sig sammen og nu stiller op som hold. Da Stefan afslører for dem, at de skal quizzes i deres viden om hajer, så bliver flodfiskene endnu mere opsatte på, at få sejren og en masse quizpoint i land. Men det kræver både sammenhold og hjælp fra krabben Messi undervejs, som quizzen bølger frem og tilbage.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Onkel Rejes sørøvershow II (5)
Onkel Rejes sørøvershow II (5) Dr. John har kidnappet Sols veninde Nora for at koge hende om til en pille, der giver evig ungdom. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer muterede kæmpefisk, en russisk atomlosseplads, Oraklet i dybet og en tur til den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (1)
Vidundervovsen Vaffel (1) Vidundervovsen Vaffel

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Vadehavets vilde natur: Fra ung til voksen
Vadehavets vilde natur: Fra ung til voksen En periode med varmt vejr udtørrer vadehavet. Fugle får hedeslag og gråsælerne køler af i vandet. Revene tørrer ud, og østers og muslinger lever under hårde kår. Midt i kampen for overlevelse ses spirende liv og håb hos gråsælerne, der får et nyt kuld unger.

10:10  

Familien Löwander III (8:8)
Familien Löwander III (8:8) John er sluppet fra politiet og kontakter Christina og Moa-Li. Han vil have dem til at flygte til Spanien sammen med ham. Uno aner uråd. Peter overvejer at overtage Nina's sammen med sin ærkefjende Mirko. Astrid ligger for døden og giver Gustav sin velsignelse, på mere end én måde. Nina føler sig forrådt af Calle. Maggan får et overraskende tilbud fra højeste sted.

11:10  

Antikkrejlerne XV (9)
Antikkrejlerne XV (9) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:55  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

09:10  

Oktoberrevolutionen - set fra Rusland
Oktoberrevolutionen - set fra Rusland Det var en enestående kæde af begivenheder, der førte til Oktoberrevolutionen i 1917. I løbet af få måneder var det mægtige russiske imperium gerådet ud i en sump af anarki og kaos. Årsagen skal søges i de rette historiske betingelser kombineret med stærke personlige ambitioner, drevet frem af kloge opportunister finansieret af udlandet. Men intet ville være lykkedes uden Lenin, der dukkede op i rette tid og med sine enkle stærke budskaber om fred, revolution og lighed vandt masserne for sin sag.

10:50  

Jagten på de fjerne stjerner
Jagten på de fjerne stjerner Et stjerne-system, 40 lysår fra vores klode, med syv planeter på størrelse med jorden. TRAPPIST-1 hedder systemet, som forskere verden over kappes om at udforske. Ved hjælp af data og avanceret teknik kan de frembringe troværdige billeder af TRAPPIST-1 - men der er mange spørgsmål, de stadig søger svar på. Hvilken overflade har planeterne? Hvordan er klimaet? Og selvfølgelig spørgsmålet over dem alle: Er der liv på en af planeterne?

11:45  

Kroppens hemmeligheder: At lære
Kroppens hemmeligheder: At lære Tvillingerne og lægerne Chris og Xand van Tulliken undersøger, hvordan øvelse og erfaring er med til at skabe vores sind og vores krop, fra vi bevæger os fra at være det mest hjælpeløse til det mest sofistikerede væsen på jorden. De afslører sammenhængen mellem vores hjerteslag og vores evne til at tale. og hvordan vi udvikler vi nye færdigheder, hvad enten det er at lære at cykle eller at lære at gå.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (10)
Flaskepost fra Stillehavet (10)

09:20  

Min lille hund Mester (1)
Min lille hund Mester (1) Thomas bor alene i sit stille lille hus, og det er han egentlig glad for. Men da en lille talende hund ved navn Mester dukker op ved hans dør skal han nok ændre mening. Mester kan nemlig dufte at Thomas har lavet frikadeller, og dem vil han gerne have fat i. Mester bruger dagen på at overbevise Thomas om, at de kunne blive bedste venner hvis han fik lov at flytte ind, men Thomas er ikke imponeret. Mester ender dog med at invitere sig selv indenfor og det skal Thomas nok blive glad for.

09:27  

Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller
Hunden Ib - køber to fiskefrikadeller

09:30  

Sprinter Galore IV - Skjul (8)
Sprinter Galore IV - Skjul (8) Sprinter lander sit rumskib og vil hjælpe en pige med at finde det perfekte gemmested. Men måske hjælper han hende lidt for godt ... ?

09:45  

Busters verden (1:6)
Busters verden (1:6) Busters far er tryllekunstner men uden arbejde, hans mor tjener pengene, og så har han en lillesøster, Ingeborg, som er stille og sky, måske fordi hun er født med et dårligt ben. I dette første afsnit har Store-Lars igennem længere tid drillet Ingeborg, hvorfor Buster en aften binder en snor til Lars knallert.

10:10  

Op og Hop II (1)
Op og Hop II (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hanne Riffel, der laver krible krable gymnastik.

10:20  

Junglebogen (4)
Junglebogen (4)

10:30  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Holder fødselsdag

10:45  

Vilde venner (8)
Vilde venner (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave lækker egernmad, vaccinere en ræveunge og hjælpe en svane væk fra en farlig vej.

11:05  

Monster Buster
Monster Buster Magnus er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med grønt og slimet tøj, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

11:20  

Skæg med bogstaver - E
Skæg med bogstaver - E Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet E, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han nogle elever på sin øde ø.

11:45  

Min bedste vens historier - Sæl Suaasat (1)
Min bedste vens historier - Sæl Suaasat (1) Theodor og Wilhelm skal købe ind til middag. De vil lave retten Sæl Suaasat, som er Wilhelms fars livret. De tager ned på Brættet for at købe en sæl, men da de skal betale, er Wilhelms pung pludselig væk. Theodor og Wilhelm bliver uvenner, men heldigvis kommer Theodor sin ven til undsætning.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi kan føle musik med fingrene? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en odder og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes Odderen Odin at føle sig frem til fisk i søen.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2018 (6)
Bonderøven 2018 (6) Frank er i gang med at sætte de sidste greb på køkkenskufferne, og smører samtidig stearin på skinnerne, så skufferne glider så nemt, at han næsten kan puffe dem i med hoften. Gjorden på Solvejs seletøj er i stykker, men heldigvis har Frank fået forbindelse til en sadelmagerskole i Sverige, hvor han tager op for at få hjælp til at reparere seletøjet. Og så giver det sved på panden, når fundamentet til det nye skur omkring kalkbrændeovnen skal graves ud med hakke og skovl.

12:55  

Nak & Æd - en bekkasin ved Rold Skov (10:10)
Nak & Æd - en bekkasin ved Rold Skov (10:10) Det er oktober. Jørgen og Nikolaj har slået teltet op ved en skovsø i Rold Skov. På de nordjyske enge vil de jage bekkasiner. Jørgen ved, at jagten kræver det ypperste af hans skydefærdigheder fordi bekkasinen flyver i zig-zag. Nikolaj giver ham dog sin fulde kammeratlige støtte - i særdeleshed fordi alternativet denne gang er en mårhund. www.dr.dk/nak www.facebook.dk/nakogaed Sendt første gang 24.04.2016

13:45  

Godsejerne (5:8)
Godsejerne (5:8) Generationsskifte på Vrejlev Kloster Det er en skelsættende dag for familien Holst på Vrejlev Kloster. For i dag sker det officielle generationsskifte, hvor Malthe overtager sin fars livsværk og bliver 3. generation af godsejere. På Gram Slot afholder Sanne og Svend Brodersen deres første udendørs koncert. Men de frygter, at arrangementet bliver en fiasko, for der er på forhånd solgt under 50 billetter, hvilket er langt fra succeskriteriet på 500 betalende gæster. På Møllerup Gods står Anne Sophie Gamborg som driftsleder over for en afgørende beslutning. Det er blevet høsttid, men sætter hun ikke høsten i gang på det helt rigtige tidspunkt, risikerer familien at miste udbytte. Velkommen til Godsejerne.

14:15  

Kender du typen? 2016 (12)
Kender du typen? 2016 (12) Livsstilsdetektiverne Anne Glad og Flemming Møldrup er draget til Viborg for at opklare, hvilken kendis der har indrettet sig med danske designermøbler, ikke kan finde ud af at slå et søm i og elsker sin mor så højt, at hun er hans foretrukne rejsepartner. Vært: Mads Steffensen

DR2

12:45  

Min fantastiske hjerne
Min fantastiske hjerne Da den tidligere soldat Richard Gray rammes af et slagtilfælde, giver lægerne ham en ringe prognose for at blive rask. Udstyret med kamera dokumenterer Richards kone hans fremskridt i fire år - fra sengeliggende uden tale til øjeblikket, hvor han bevæger sine fingre. Et sjældent indblik i den hårde genoptræning efter et slagtilfælde. Kan han komme tilbage til normaltilstand, og vil han stadig være den samme som før?

13:40  

Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA
Clinton-affæren: Skandalen der splittede USA Republikanerne presser på for at få Clinton til at gå af som præsident. Men Clintons skæbne ligger i Senatets hænder. En ny kvinde, Juanita Broaddricks, står frem med beskyldninger om voldtægt begået af Clinton i 1978. Disse beskyldninger får negativ indflydelse på Hillary Clintons valgkampagne i 2016.

14:30  

Rusland rundt - de sneklædte vulkaner
Rusland rundt - de sneklædte vulkaner I 100 året for den russiske revolution sætter Simon Reeve ud på en storslået rejse tværs over verdens største land. Han starter østpå på halvøen Kamsjatka, 6.500 kilometer fra Moskva, for at undersøge en af de mest afsideliggende regioner i landet. Indbyggertallet i Ruslands fjernøsten har været støt faldende i adskillige år, men Simon møder rensdyravlere, der stadig formår at skabe sig en eksistens i det smukke, men ugæstfrie landsskab.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (3)
Ramajetterne III (3) Sus er i gang med at planlægge den perfekte personalefest, men festen er i fare for at blive en fiasko, da hendes fly er forsinket.

12:50  

Bobbel og Gælles Mission - Havdyrenes sidste håb (5:6)
Bobbel og Gælles Mission - Havdyrenes sidste håb (5:6) En politiblæksprutte forsinker Bobbel og Gælle, der er på vej tilbage med havlægen for at redde Skjoldborg. Det går op for dem, at menneskebørnene er havdyrenes sidste håb.

12:55  

Didrik Drage (4)
Didrik Drage (4)

13:10  

Kika og Bob (15)
Kika og Bob (15) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 5
Det store Ramasjang Mysterie 5 Hanne og Ronni snyder vagten og skaffer sig adgang til Ramasjang Sendestation. Ude i skoven vågner My og Frede forvirrede i et telt til duften af pandekager. Hvordan er de endt der? Og hvem har bagt pandekager til dem?

14:00  

Byttebiksen (10)
Byttebiksen (10) Rosa har fundet ud af, at de snart kan fejre, at de har byttet med 1000 børn. Så hun har lavet en kage, men til Lottes store ærgrelse må de først sætte tænderne i den, når de når præcis til 1000. Louis, Felicia og Victoria kommer forbi og vil bytte, men er det mange nok til at nå helt op på 1000?

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Ridderprinsessen Nella
Ridderprinsessen Nella En plagiator af en gladiator + Den forrygende Robotto-Clod

DR1

15:00  

Forsvundne arvinger: Amerikanerpigen (5:7)
Forsvundne arvinger: Amerikanerpigen (5:7) I mere end 25 år har myndighederne forgæves ledt efter en arving til 400.000 kroner - uden held. Nu gør Mette Frisk og Adam Jon Kronegh et forsøg. Spørgsmålet er, om det er for sent. Vært Mette Frisk

15:45  

Kommissær George Gently (25)
Kommissær George Gently (25) Gently lægger sig ud med farlige kræfter, da han bliver bedt om at efterforske en sidste sag inden pensionen. For fire år siden blev en ung kvinde myrdet. Morderen blev aldrig fundet, men nu er der mistanke om, at nogen højt på strå er blevet beskyttet. Gentlys efterforskning fører ham til en karismatisk politiker med store planer. Hvilken rolle spiller han i sagen? George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby.

17:10  

Fader Brown (6)
Fader Brown (6) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. To nonner dør under mystiske omstændigheder. Fader Brown efterforsker sagen med hjælp fra den unge nonne Boniface, en ivrig fan af detektivromaner.

DR2

15:30  

Julius Cæsars vej til magten
Julius Cæsars vej til magten Næsten alle kender navnet Julius Cæsar. Den brutale erobrer og diktator er stadig en del af vores hverdagssprog, og verdens ledere bruger retoriske tricks, som Julius Cæsar perfektionerede for mere end 2.000 år siden. Men hvor meget ved vi egentlig om ham og hans styre i Rom? Hvorfor endte han både metaforisk og bogstaveligt talt med en kniv i ryggen?

16:30  

Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen
Galskab: Journal nr. 425 - Bødlen I 1828 forsøger overlægen på Sankt Hans Hospital, at banke galskaben ud af patienterne. De var selv skyld i deres galskab, mente han. De var jo blot usle onde dyr, der havde levet et moralsk forkert liv. Frydendahl, en jurastudent og indlagt på grund af melankoli gør oprør. Det får den betydning at behandlingen af sindslidende ændrer sig. Tilrettelæggelse: Søs Hoffmann og Lone Leegaard.

17:10  

Ekstreme togrejser V (3:4)
Ekstreme togrejser V (3:4) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Ukraine er bedst kendt for borgerkrig, en atomkraftulykke, russisk undertrykkelse og kålsuppe. Men der er også mere end 20.000 kilometer godt slidt og udtjent jernbane, der skriger på at blive udforsket. Så det gør Chris.

17:55  

Ekstreme togrejser V (4:4)
Ekstreme togrejser V (4:4) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. I det smukke Vietnam regnes genforeningsjernbanen fra Ho Chi Minh City til Hanoi for at være en af verdens smukkeste strækninger. Chris tager turen for at finde ud af, om jernbanen faktisk har forenet det kommunistiske Vietnam.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Simon II
Simon II

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Spoiler-itis

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal Broer er for kyllinger + Abefeber

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (2)
Rosa fra Rouladegade II (2) Marius har en morfar, der er god til at male, fortælle røverhistorier og lave fis og ballade. Nu synes Marius det er på tide, at der er nogen der laver lidt fis med morfar. Marius tager derfor et smut til Rouladegade og beder Rosa om hjælp til at bage en hemmelig overraskelseskage. De forklæder sig og tager på en hemmelig kagemission, der byder på både telefonfis og klovnerier

17:30  

Stop! (1)
Stop! (1) Klara vil være sørøver i børnehaven i dag, men hendes forældre tvinger hende til at have sit almindelige tøj på. Det vil Sørøver-Klara ikke finde sig i.

17:35  

Motor Mille og Børnebanden
Motor Mille og Børnebanden Den sure mand har sprættet sovedyr op og bruger dem som sutsko. Han er sikker på, at Motor Mille og Børnebanden ikke kan finde resten af de stjålne sovedyr, for han har gemt dem i et hemmeligt skab. Men han er slet ikke så klog, som han selv tror.

17:50  

Stop! - Farvel Elvis
Stop! - Farvel Elvis Der er loppemarked i kvarteret, og Maja har fået sit eget bord, hvor hun sælger ting og sager. Men da hun pludselig opdager, at mor forsøger at sælge hendes ældste bamse Elvis, får den ellers så sjov dag en helt anden vending.

DR1

18:00  

Spise med Price - De Indre Værdier
Spise med Price - De Indre Værdier Brødrene Adam og James Price demonstrerer, at det godt kan betale sig ikke kun at skue maden på hårene, så at sige. Under overfladen gemmer der sig mangt en god bid, for de som tør. Hvem skulle f.eks. tro, at der bag den lige lovlig medicinske betegnelse "tymuskirtler", gemmer sig en delikatesse i heftig fremmarch på gourmetrestauranternes menukort? Mød også en berømt lever eller to, når der laves politisk ukorrekt foie gras og noget mere korrekt "Fegato Veneziana". Komave og hjerne tilberedes desuden i anekdotisk form. www.dr.dk/price Sendt første gang 02.04.08.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Hammerslag - Vilde forvandlinger
Hammerslag - Vilde forvandlinger Hvordan ser det ud, når en 70'er-villa forvandles til moderne liebhaveri? Vilde forvandlinger er temaet i Hammerslag, hvor vi skal se to boliger, der er renoveret fra top til tå. Vært Tina Müller byder indenfor i Kongsvang ved Aarhus, hvor Lena Dahlgaard og Christian Torp kæmper mod Lars Lyng og Kristine Virén, når prisen skal gættes på en gennemrenoveret villa fra 1939. Dernæst skal vi til bydelen Over Hornbæk i Randers og gætte prisen på en totalmoderniseret villa, der blandt andet imponerer med en vinkælder og panorama-udsigt over Gudenåen.

20:30  

Robin Hood fra Højbjerg (1:4)
Robin Hood fra Højbjerg (1:4) Fra bistandsbums til chef. Mikael finder mad i supermarkedernes skraldespande og deler det gratis ud til alle, der har brug for en hjælpende hånd. Han drømmer om at åbne sin egen madspildsbutik, men som alkoholiker og kontanthjælpsmodtager på 12. år, er det op ad bakke. Og pludselig banker Fødevarestyrelsen på Mikaels dør.

DR2

18:40  

Ginos italienske fristelser VII (8:8)
Ginos italienske fristelser VII (8:8) Midt i Norditalien ligger en næsten ukendt perle - Iseosøen, og den er målet for den italienske kok, Gino D'Acampos sidste rejse i denne omgang. Gino starter tidligt ude på søen for at fange sardiner - og dem skal han bruge til dagens første ret: grillede sardiner med tomatsalat. Turen slutter ude midt i Iseosøen på øen Monte Isola, hvor Gino tilbereder en af sin yndlingsdesserter: pære pocheret i vin med vanilje.

19:05  

Er verdenshavene det nye El Dorado?
Er verdenshavene det nye El Dorado? Guld, sølv og platin - hviler i mørket på havets bund. Værdifulde ædelmetaller efterladt i skibsvrag, som med moderne teknologi nu er blevet mulige at bjærge. Men at få lokaliseret et vrag er kun begyndelsen. Derefter begynder de politiske kampe. For hvem har ret til formuen, hvis skatten bjærges? Ejerne af det sunkne skib? Eller de lande, som skatten oprindeligt blev plyndret fra?

20:00  

Det skjulte II (6:6)
Det skjulte II (6:6) Sent om aftenen modtager Cadi et opkald fra pædagogen James Rhys. Han er blevet opsøgt af den eftersøgte. Dybt inde i bjergene fortsætter Cadi jagten - og snart står jægeren ansigt til ansigt med den jagede.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (1)
F for får V (1)

18:15  

Pax' jordiske eventyr II (4:10)
Pax' jordiske eventyr II (4:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. I rækkehuset bor venlige jordboere, som ikke har nogen anelse om, at Pax vender op og ned på deres hjem. Den sure dame byder på snus, Pax mister alle sanser, og den flinke gamle mand ser overjordiske vækster spire midt i al kaoset.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (3)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (3)

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (3)
Wild Kratts (3)

19:15  

Zorro (16)
Zorro (16) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (11)
Svampebob Firkant VIII (11)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Når katastrofen rammer Danmark (3:3)
Når katastrofen rammer Danmark (3:3) I dette afsnit møder vi nogle af de danske preppere, der er villige til at gå allerlængst for at klare sig. Mathias bestræber sig på at blive 100% selvforsynende i en krisesituation, imens "Danmarks bedst forberedte prepper" ikke stoler på andre end sig selv og ikke har nogen grænse for, hvor langt han vil gå for at passe på sig selv og sin familie. Spørgsmålet er: Bør vi danskere i virkeligheden gå rundt og bekymre os?

21:55  

Mordene i Brokenwood VI (3:4)
Mordene i Brokenwood VI (3:4) Jagtsæsonen på ænder går ind, men den eneste, der bliver skudt, er dyreaktivisten Leslie Garrett. Otte jægere var på jagt sammen, men kom skuddet i virkeligheden fra en helt niende? Og var det et vådeskud - eller var det med vilje, at Garrett blev ramt?

23:30  

Alene i vildmarken (1:7)
Alene i vildmarken (1:7) I sæsonens første afsnit bliver deltagerne sejlet ud til deres habitat. Kim falder i det kolde vand under forsøget med at bygge en bro til at fiske fra. 21-årige Emma synes at tiden går langsomt og Miguel savner sin datter og vil tage hjem allerede på dag 2.

DR2

21:00  

Babylon Berlin III (2:6)
Babylon Berlin III (2:6) Endnu en person med forbindelse til produceren Bellmanns nye film er blevet myrdet. Mens Rath efterforsker sagen, forsøger han og Charlotte også at komme videre i sagen om attentatet mod chefpolitiinspektør Benda. Det bliver ikke lettere, da Greta - stærkt presset af Wendt - pludselig ændrer forklaring.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Fake news i bibelbæltet
Fake news i bibelbæltet Konsulentfirmaet Cambridge Analytica anvendte millioner af amerikaneres og briters data til at manipulere det seneste amerikanske præsidentvalg og den britiske Brexit-afstemning. Men det er ikke de eneste sager om datamisbrug. Firmaet samarbejder med en konservativ organisation, der forsøger at højreradikalisere samfundets sårbare grupper. Ekspert i misinformation Charles Kriel går undercover og sætter alt på spil for at afsløre sammensværgelsen.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:30  

Til undsætning (3:48)
Til undsætning (3:48) De ansatte i redningstjenesten Rescue Special Ops er eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften. For Jordan fører en brand i en natklub til et møde med en ven fra hans vilde ungdom. Samtidig indgår Dean et væddemål med brandmanden Jake. Det handler om Lara - der ikke synes, det er specielt morsomt at være genstand for et væddemål.

01:15  

Taggart: Liget under gulvet (2:3)
Taggart: Liget under gulvet (2:3) Efter 8½ år i fængsel er David Balfour blevet løsladt. Efter alt at dømme var han offer for et justitsmord. Sagen nager Jim Taggart, for det var ham, der tvang en tilståelse ud af Balfour, der var mistænkt for at have slået sin kone ihjel. Nu er Balfours lille nevø bliver kidnappet, og det varsler nye problemer for den stædige Taggart, der insisterer på at lede efterforskningen. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Murray: Tom Watson. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Laurence Moody.

02:10  

Bonderøven 2018 (6)
Bonderøven 2018 (6) Frank er i gang med at sætte de sidste greb på køkkenskufferne, og smører samtidig stearin på skinnerne, så skufferne glider så nemt, at han næsten kan puffe dem i med hoften. Gjorden på Solvejs seletøj er i stykker, men heldigvis har Frank fået forbindelse til en sadelmagerskole i Sverige, hvor han tager op for at få hjælp til at reparere seletøjet. Og så giver det sved på panden, når fundamentet til det nye skur omkring kalkbrændeovnen skal graves ud med hakke og skovl.

02:55  

Godsejerne (5:8)
Godsejerne (5:8) Generationsskifte på Vrejlev Kloster Det er en skelsættende dag for familien Holst på Vrejlev Kloster. For i dag sker det officielle generationsskifte, hvor Malthe overtager sin fars livsværk og bliver 3. generation af godsejere. På Gram Slot afholder Sanne og Svend Brodersen deres første udendørs koncert. Men de frygter, at arrangementet bliver en fiasko, for der er på forhånd solgt under 50 billetter, hvilket er langt fra succeskriteriet på 500 betalende gæster. På Møllerup Gods står Anne Sophie Gamborg som driftsleder over for en afgørende beslutning. Det er blevet høsttid, men sætter hun ikke høsten i gang på det helt rigtige tidspunkt, risikerer familien at miste udbytte. Velkommen til Godsejerne.

03:25  

Forsvundne arvinger: Amerikanerpigen (5:7)
Forsvundne arvinger: Amerikanerpigen (5:7) I mere end 25 år har myndighederne forgæves ledt efter en arving til 400.000 kroner - uden held. Nu gør Mette Frisk og Adam Jon Kronegh et forsøg. Spørgsmålet er, om det er for sent. Vært Mette Frisk

DR2

00:30  

8 Years Old and Smuggling Drugs
8 Years Old and Smuggling Drugs De er lette ofre. Børn helt ned til otte år udnyttes af kriminelle bander til at transportere stoffer. Her undersøger Aaron Roach Bridgeman, hvorfor de unge, ofte fra gode familier, bliver involveret i farlig narkotikahandel, og hvor udbredt problemet er i Storbritannien.

01:15  

Min satans Tourette-familie
Min satans Tourette-familie Familien Davies-Monk i England vil så gerne gøre det, alle andre familier gør: spise ude, tage i Tivoli, gå på gaden. Men når de prøver, griner folk ofte af dem eller skælder ud. Ni-årige Lewis og 13-årige Spencer bander nemlig rigtigt meget. Begge har begge Tourettes syndrom, en neurologisk sygdom, der gør, at de har ukontrollable fysiske og verbale tics. Nu vil familien bryde års isolation og genopbygge deres selvtillid og et familieliv udenfor hjemmets fire vægge.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, BROENDERSLEV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1001042015